Okulumuz tarafından İlçemizde 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu anma programı düzenlendi.

Okulumuz tarafından İlçemizde 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu anma programı düzenlendi.

Okulumuz tarafından 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu anma programı düzenlendi.Programımıza teşrif eden Başta ilçe kaymakamımız Sayın Erdoğan Turan Ermiş´e,Garnizon Komutanımız Hüseyin Direk´e,Belediye Başkanımız Lütfi Vidinel´e, tüm kurum amirlerine,katılan ve Çalışmaya emek veren tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

17.03.2016 557

 İstiklal Marşımızın kabulünün 95. yıl dönümü münasebetiyle ilçe Saray Sineması'nda saat 10:00'da  Dinçerler Mesleki Teknik Anadolu Lisesi tarafından 12 Mart İstiklal  Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı düzenlendi. Anma programına   İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan ERMİŞ,  Garnizon Komutanı  Hüseyin DİREK,  İlçe Belediye Başkanı, Lütfi VİDİNEL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat KÜÇÜKALİ, kurum  amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

12 Mart İstiklal  Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından  Dinçerler Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Serkan KAZAN'ın açılış konuşması ile başladı. Okul müdürü "Asım'ın Nesli" temalı, duygusal bir konuşma yaparak salondaki misafirleri bu anlamlı günün duygusunu yaşattı. Bu konuşmanın ardından Mehmet Akif ERSOY'un biyografisi okul öğretmenlerinden Dursun Ali ATASOY tarafından sunuldu. Okul öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan "Kurtuluşa Giden Yol" isimli oratoryo ve "Gazinin Dersi "adlı üç perdelik tiyatro gösterileri yapıldı.

İlçe genelinde İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerden İstiklal Marşı dinlendi ve anaokulu öğrencisinin İstiklal Marşı'nı okuması izleyen herkesi duygulandırdı. Program sonunda İlçe birincilerine ödülleri İlçe Kaymakamımız Sayın  Erdoğan Turan ERMİŞ, İlçe ikincilerine ödülleri İlçe Jandarma Komutanı Sayın  Hüseyin DİREK , İlçe üçüncülerinin ödülleri ise   Belediye Başkanı Sayın Lütfi VİDİNEL tarafından verildi.

 

İlçe Kaymakamı Sayın Erdoğan Turan ERMİŞ'in  programı hazırlayan  Dinçerler Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi  öğretmen ve öğrencilerini tebrik etmesiyle program sona erdi.