ÖĞRENCİLERİMİZ BEDENLERİYLE ŞANLI AY-YILDIZIMIZI OLUŞTURDULAR.

15.03.2018 284

Okulumuz öğrencileri okulumuz bahçesinde bedenleriyle "Ay-Yıldız" oluşturdular.  Öğrencilerimiz Zeytin Dalı Harekatı'nda terörle mücadele eden Mehmetçiğe destek verdi.
Okulumuz öğretmenleri Emre Ocaklı ve Yavuz İren, öğrencilerle birlikte "Ay-Yıldız"  koreografisi hazırladı. Okul bahçesinde bedenleriyle "Ay-Yıldız"  ve 'Vatan Sana Canım Feda' yazan öğrenciler terörle mücadele eden Mehmetçiğe destek verdi. Ay-yıldızlı bayrakları dalgalandıran öğrencilerin bedenleriyle yazmış oldukları "Ay-Yıldız" mesajı havadan görüntülendi.
Okul Müdürümüz Sayın  Serkan Kazan, etkinliği yapmalarındaki amacın askerlere manevi anlamda destek vermek olduğunu, Çanakkale ruhunun bugün Afrin'de yaşatıldığını belirtti.